ZOISS HOME DESIGN CONFERENCE – editia a IV a

Interior Design by Diana Popescu / Interior design  / ZOISS HOME DESIGN CONFERENCE – editia a IV a

ZOISS HOME DESIGN CONFERENCE – editia a IV a

Zoiss Home Design Conference a ajuns anul acesta la cea de-a patra editie. Asa cum ne-au obisnuit, a fost un eveniment extrem de interesant si interactiv unde ne-au fost prezentate inovatii in materie de design, am descoperit produse si solutii pentru amenajarile interioare, am primit sfaturi utile de la profesionisti si am descoperit oameni extrem de talentati. 🙂

Impresii in urma acestui eveniment? Haideti sa incepem cu speakerii prezenti.

 Anna Devis & Daniel Rueda

Unul din highlight-urile zilei a fost intalnirea si discursul tinut de tinerii talentati si creativi Anna Devis si Daniel Rueda.

Arhitecti si fotografi, acestia au imbinat si pasiunea pentru arhitectura in fotografiile pe care le realizeaza, interactionand intr-un mod jucaus cu aceasta.

Ne-au impartasit din etapele pe care le parcurg: de la idee, concept si pana la rezultat, de cele mai multe ori realizand fotografii inedite cu materiale accesibile tuturor.

Prin fotografiile realizate, ajungi sa privesti orasul si arhitectura cu alti ochi, te transporta intr-o lume unde totul este posibil. 🙂

Ma bucur ca am avut ocazia sa ii cunosc si sa preiau putin din energia lor creativa si buna dispozitia ce ii inconjoara. 🙂

Corvin Cristian – Cristian Corvin Studio si Mihai Popescu – Twins Studio

Pasiune. Munca. Implicare pana la cel mai mic detaliu. Aceste lucruri ma inspira. In urma prezentarii proiectelor realizate si a speech-urilor, am ramas cu multe informatii utile si cu energia si motivatia de a creea amenajari frumoase la randul meu.

 

Designerul Corvin Cristian ne-a oferit insight-uri pretioase in ceea ce priveste zona amenajarilor „office”, de la psihologie.. la trenduri, do`s & don`ts.

Amenajare sediul ING Bucuresti, sursa foto: designlist.ro

Designerul Mihai Popescu ne-a prezentat cel mai recent proiect al sau, restaurantul „Pescarus”, si ne-a povestit despre procesul de design si cum incepe conceptul unei amenajari pornind de la istoria locului, si despre reintegrarea cu succes a elementelor vechi intr-o amenajare contemporana.

Florin Enache – #Better

Florin Enache ne-a prezentat proiectul #better, o initiativa pentru responsabilitate in constructii. Am invatat despre cum putem evita eventualele evenimente neplacute prevenind din timp. Knowledge is power!

„Sunt convins că putem face mai bine, în fiecare zi, fiecare dintre noi”.

In ceea ce priveste placile ceramice, am avut ocazia sa cunoastem povestea Sant Agostino, Appiani si Refin.

De cativa ani, Sant Agostino ne propune placile de ceramica ce imita textilele, prin frumoasa colectie Tailor Art.

Appiani vine cu o gama foarte larga de mozaic, placi ceramice de diferite dimensiuni si culori.

 

Ceramica Refin, in cateva imagini..

Elisa Barbieri – Tubes

Elisa Barbieri ne-a introdus in lumea Tubes. Tubes atribuie noi functiuni caloriferului decorativ.

Astfel, caloriferul decorativ poate deveni si separator de camera..

Sau decoratiune de perete..

Sau port prosop in forma de scara.. 🙂 iar lista poate continua.

Easy Drain

O inovatie in domeniul bailor ne-a fost prezentata de Easy drain, prin colectia ESS Container Series – Wall niches & Bathroom Accessories Experience.

Acestea contin diferite solutii ce pot inlocui cu succes accesoriile de baie: nise de perete pentru depozitare, nise ascunse placate cu ceramica,  iar cel mai inventiv, un suport incastrat pentru depozitarea mai multor hartii igienice, sau suportul pentru hartie incastrat. Pentru spatiile de dimensiuni foarte mici reprezinta solutia ideala.

Rigolele Easy drain ofera pe langa calitate, un design minimalist.

Iar senzatia evenimentului…Proiectul CANVAS by YOY pentru Innermost.

In aparenta un tablou, inclinandu-l de perete vei avea un loc de sezut, capatand functia unui scaun. Cat de ingenios!

Secretul acestuia consta in banda elastica cu care este acoperit ce poate suporta greutatea unei persoane. La inceput am fost sceptica, insa este chiar comfortabil. 😀

 

Mai jos cateva poze si cu restul produselor expuse .. Kludi, Marazzi, Grohe, Barlinek, ceramica Bardelli.

 

Concluzia? Inca un eveniment reusit marca Zoiss home design, pe aceasta cale le multumesc pentru invitatie si pentru initiativa de a pune orasul Constanta pe harta evenimentelor de design interior.

Don`t forget…design a life you love. 🙂

 

 

 

 

No Comments
Post a Comment