ULTRA VIOLET, CULOAREA ANULUI 2018

Interior Design by Diana Popescu / Interior design  / ULTRA VIOLET, CULOAREA ANULUI 2018

ULTRA VIOLET, CULOAREA ANULUI 2018

La sfarsitul fiecarui an, Institutul Pantone (autoritatea internationala in domeniul culorilor si a sistemelor de culori) ne surprinde prin alegerea unei nuante reprezentative pentru anul urmator.

Astfel, culoarea anului 2018, Ulta violet, potrivit expertilor este o nuanta ce exprima originalitate, ingeniozitate si o gandire vizionara.

„Trăim în vremuri care cer inventivitate și imaginație. Exact acest tip de inspiratie creatoare este nativa pentru PANTONE 18-3838 Ultra Violet,un purpuriu pe bază de albastru, care duce conștiința și potențialul nostru la un nivel mai înalt. De la explorarea noilor tehnologii și a celei mai mari galaxii, până la expresia artistică și reflecția spirituală, intuitivul Ultra Violet luminează calea spre ceea ce urmează să vină.” Leatrice Eiseman, Director Executiv –  Pantone Color Institute.

Iata cateva idei de amenajare interioara folosind culoarea Ultra Violet, dar si in cateva nuante mai potolite, calde, pastelate.

Daca aveti o personalitate si un caracter puternic, va plac culorile vii, va recomand sa folositi aceasta culoare pentru un perete de accent, in combinatie cu nuante mai inchise, pentru a creea un efect dramatic, sau o canapea in aceasta nuanta vibranta, de catifea.

Daca sunteti o persoana mai linistita si preferati culorile mai neutre, pastelate, puteti opta pentru pernute de accent, cateva elemente de decor, tablouri in aceasta nuanta in combinatie cu alb, bej, crem.

Don`t forget..Design a life you love! 🙂

 

 

 

 

1 Comment
  • Cecilia Carnaru

    decembrie 10, 2017 1:33 pm

    Încântător. Ideile amenajării, folosind culoarea anului 2018, in funcție de personalitate, sunt foarte sugestive.

Sorry, the comment form is closed at this time.