SOLUTII MODERNE PENTRU FINISAJUL BAILOR

Interior Design by Diana Popescu / Interior design  / SOLUTII MODERNE PENTRU FINISAJUL BAILOR

SOLUTII MODERNE PENTRU FINISAJUL BAILOR

Vopsea lavabila acrilica

Fie ca esti adeptul simplitatii, minimalismului, fie ca iti doresti sa renunti la clasica faianta, pentru aceste dorinte exista o solutie, si aceasta este vopseaua pe baza de latex acrylic pentru baie si bucatarie de la Benjamin Moore.

Acest produs este special conceput pentru incaperile cu umiditate sporita avand nenumarate calitati si proprietati ce o fac potrivita pentru acest tip de incapere.

Vezi mai multe informatii aici: https://www.benjaminmoore.ro/produs/vopsea-pe-baza-de-latex-acrilic-pentru-baie-bucatarie-cod-produs-322

Tapetul decorativ pentru baie

Daca iti doresti o baie cu un design deosebit alege tapetul pentru decorarea peretilor! Tapetul decorativ pentru baie este special conceput sa reziste in conditii de umiditate. Cele mai potrivite alegeri pentru incaperile cu umiditate crescuta sunt tapetul din FIBRA DE STICLA si cel din VINIL.

Brandul Wall&Deco, prin colectia sa speciala pentru bai, Wet System, propune variante vesele si pline de culoare pentru amenajarea baii.

Vezi mai multe informatii aici: http://www.wallanddeco.com/it/18-collections–Wet-System

Tapetul din fibra de sticla este o solutie eleganta, de lux in amenajarea baii. Suportul de fibra de sticla poate fi vopsit in diferite nuante, chiar si cu efecte metalice.

Colectiile de tapet din fibra de sticla expuse mai sus, de la brandul Texam le puteti comanda de la Axelen.

Vezi mai multe informatii aici: https://www.axelen.ro/tapet-fibra-de-sticla/

Pietre semipretioase

Amenajarile cu piatră naturală sunt spectaculoase. Finisaj pentru interioarele de lux, aceste placi din piatra naturala semipretioasa pot fi cu siguranta elementul wow din baia dumneavoastra.

Designul fascinant realizat de natura in milioane de ani iese in evidenta mai ales atunci cand placile sunt luminate din spate.

Pentru mai multa inspiratie, acceseaza acest link si descopera colectiile Antolini: http://www.antolini.com/home/collection/

Don`t forget… design a life you love! 🙂