5 IDEI WOW PENTRU DECORAREA TAVANELOR

Interior Design by Diana Popescu / Interior design  / 5 IDEI WOW PENTRU DECORAREA TAVANELOR

5 IDEI WOW PENTRU DECORAREA TAVANELOR

Tavanul vopsit alb, simplu. Il stim cu totii. 🙂

Este o solutie la indemana mai ales atunci cand bugetul este limitat sau nu avem alte idei.

Insa daca iti doresti ALTCEVA , in acest articol iti propun 5 idei interesante pentru finisajul/decorarea tavanului.

1.Be BOLD. Vopseste tavanul intr-o nuanta puternica

Daca optezi pentru vopsirea tavanului in culori puternice, inchise, ideal este ca inaltimea camerei sa fie mai mare si sa optezi pentru pereti in nuante deschise. Astfel nu vei supraincarca vizual amenajarea si vei pastra un centru de interes, creand un interior armonios si estetic.

2.Indrazneste sa folosesti tapetul

Cu un model mai subtil sau mai incarcat, floral sau geometric, tapetul da viata incaperii. Asemeni tavanului vopsit, un tapet cu un model incarcat va miscora vizual spatiul, de aceea este bine sa tineti cont de acest aspect.

3.Foloseste oglinda

Este bine stiut faptul ca oglinzile maresc spatiul, iar pentru o incapere cu o inaltime mica este solutia ideala. Acestea nu numai maresc vizual dar ofera si o nota de eleganta, rafinament spatiului amenajat.

4. Tavan extensibil

Membrana elastica translucida, opaca, mata, lucioasa, iluminata, cu fibra optica, printata. In orice varianta alegi, cu siguranta va fi un element care va atrage privirile oaspetilor.

 

5. Profile/panouri/rozete/casete decorative din poliuretan

Folosite preponderent in amenajarea interioarelor in stil clasic, neoclasic, elementele decorative din poliuretan, in functie de model se preteaza si altor stiluri de amenajare: contemporan, eclectic, scandinav etc. Desi sunt niste elemente aparent simple, fac o mare diferenta in aspectul locuintei.

Don`t forget..Design a life you love! 😀